Tapetit

tapetit_sivu1

Tapetti viimeistelee seinäpinnat

Istahda mukavasti alas, sulje silmäsi ja tee mielikuvien nojatuolimatka valmiiseen kotiisi. Minkälainen tunnelma kodissasi on? Miltä haluaisit sen näyttävän? Tapettien avulla voit luoda herkkiä tai voimakkaita tunnelmia, tilasta riippuen.

Aitous on arvostettua

Suomalaisissa kodeissa pyritään luonnolliseen kauneuteen ja arjen luksukseen – haaveena persoonallinen, kaunis koti. Rauhalliset vaaleat sävyt ovat suomalaisten pysyviä suosikkeja, jotka juuri nyt ovat myös hyvin trendikkäitä. Tehosteiden käyttäminen vaaleiden sävyjen rinnalla piristää kokonaisuutta; Värisilmän mallistossa on runsaasti vaihtoehtoja molempiin tyyleihin sopien.

Nostalgiaa vai sittenkin modernia ja yksinkertaista?

Vanhan remontoijille tai nostalgiaa kaipaaville suosittelemme lautalattioiden seuraksi romanttista kukka- tai kuviotapettia hienostuneissa pastellinsävyissä, mausteena esimerkiksi hopea tai kulta. Moderniin kotiin taas sopii paremmin voimakkaan graafiset kuviot tai ornamentit; vaikka vain tehosteeksi.

Joskus yksi väri riittää

Leikkisää sisustustyyliä, nuorekkuutta tai rohkeita valintoja arvostavalle voi sopia esim. sävyllisesti toisiaan lähellä olevat, yksiväriset tapetit. Plain-mallistomme yksiväriset tapetit ovat hienostuneen mattapintaisia, antaen pehmeän tunnelman huoneeseen.

Tapetin valinnassa kannattaa käyttää apuna Värisilmän asiantuntemusta. Myymälöissä on mm. nähtävänä pidemmät näyterullat, joiden avulla valinta helpottuu.

header-logo
cole_son_logo
pihlgren_logo
caselio_logo
casadeco_logo
casamance_logo
decta_logo
vallila_logo
suomen_am_markkinointi_logo