Lattianpäällysteet

lattianpaallyste1

Mikä tuntuisi kotoisalta jalkojesi alla? Nariseva lautalattia, helppohoitoinen laminaatti, klassinen parketti vai ehkä trendikäs muovimatto?

Lattiamateriaali kannattaa valita elämäntilanteen ja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Parketti on ikisuosikki; aina ylellinen klassikko ja kestävä valinta. Kotisi tyylistä riippuen voit valita parketin joko perinteisistä, ajattomista puulaaduista (esim. tammi) tai eksoottisemmista, tummista sävyistä. Valkolakattu Saarni puolestaan antaa tilaan valoa ja avartaa. Mahdollisuuksia on monta!

Tyylikäs ja helppo PURELOC-vinyylilankkulattia

Pureloc on uusi vinyylilankkulattia, jossa on taittopontti. Hyvin kosteutta kestävä lattiavaihtoehto kotikäyttöön, se on kestävä, mukava ja erittäin helppo asentaa.

Asenna parketti helposti itse

Polarwood -parkettilattioissamme on ns. taittopontti, jonka avulla asentaminen on helppoa. Parketti on kestävä vaihtoehto, joka nostaa asunnon arvoa ja on miellyttävän luonnollinen vaihtoehto.

ROOMS

Värisilmässä on avautunut uudenlainen lattianpäällystekokonaisuus nimeltään ROOMS. Sen ajatuksena on auttaa asiakkaita löytämään omaan sisustustyyliin sopiva premium-luokan laminaattilattia. Tässä lattiakonseptissa on huomioitu erityisesti tuotteiden ulkonäkö ja käyttökohteet. Värisilmän laminaattilattiavalikoima on erittäin monipuolinen ja laaja. Vaihtoehtoja löytyy erilaisissa laatuluokissa ja kuosivaihtoehdoissa runsaasti. Laminaatin etuna on, että lattia on helppo vaihtaa uuteen.

Lattia rullalla

Muovilattia on trendituote, jossa on nyt upeat ja rohkeat värit. Se on lisäksi hyvin käytännöllinen ja helppo asentaa; leveästä rullasta saa yhtenäisen ja saumattoman pinnan.

Viimeisin lattiauutuus on vanha tuttu korkki. Lukkopontilliset korkki- ja vinyylikorkkilattia on jalalle mukava, uusiutuva luonnonmateriaali, joka tuo sisustukseen lämpöä. Korkkilattioiden värivalikoima elää tätä päivää; vaihtoehdot on valittu tämän hetken sisustustrendien mukaan.

varisilma_logo
orient_logo
parla_logo
wicanders_logo
tarkett_logo
travico_logo